Wees de verandering
die je wilt zien in de wereld

25 jaar ondernemer!

Graag wil ik deze mijlpaal op een bijzondere manier samen met jou vieren, onder het motto

WEES DE VERANDERING DIE JE WILT ZIEN IN DE WERELD

Verleden jaar hoorde ik over het werk van de Stichting Because We Carry (BWC) www.becausewecarry.org, en dit raakte mij op een diepe laag. Het bijzondere vrijwilligerswerk van BWC liet mij niet meer los. Ik heb toen besloten er iets mee te gaan doen.

Samen met een team van dierbare vriendinnen ga ik, van 1 t/m 8 april, vrijwilligerswerk in het vluchtelingendorp Kara Tepe op het eiland Lesbos in Griekenland doen. De situatie op Lesbos is nauwelijks meer in de media, maar is nog steeds bijzonder heftig, misschien wel erger dan ooit.

Een belangrijke taak als BWC-vrijwilliger is dat wij de dag beginnen met het bereiden en het persoonlijk uitdelen van de ruim 1200 ontbijten. Verder begeleiden wij de allerkleinsten kinderen in het Laugh & Learn Kids Program. Hun vaders, moeders, grote broers en zussen begeleiden wij in verschillende activiteitenprogramma’s, zoals muziek maken, dansen, yoga en alles wat nodig is.

Samen mijn vijfentwintigjarig jubileum vieren!

Ter eren van mijn 25 jarige jubileum ga ik, samen met mijn team, de handen uit de mouwen te steken. Tevens zal ik 25% van mijn omzet over de maand maart aan BWC doneren.

Wil jij mijn 25 jarig ondernemerschap samen met mij vieren?
Dan zou ik het super vinden als jij een financiële bijdrage voor de Stichting BWC wilt overmaken.

Donaties zijn onontbeerlijk


1 ontbijt is 1 euro, dus letterlijk elke euro die je doneert, zal een persoon voeden. De kleinste bedragen zijn al zo waardevol en worden ontzettend gewaardeerd! Er zitten geen kanalen tussen, het gaat van mij rechtstreeks naar Because We Carry!

Als je een donatie wilt doen, dan kun je jouw donatie overmaken op:
C.M. Beumer
IBAN: NL64 INGB 00.03.64.78.14
o.v.v. Because We Carry.

Als je het handig vindt om een 'tikkie' (betaal-linkje) van mij te ontvangen, app/sms/mail mij dan naar 06-55810424 hoeveel je zou willen doneren en ik stuur je een tikkie.

Ik ben je ontzettend dankbaar!!!

Hartegroet,

Signature

Cynthia Beumer

Because We Carry

#bethechangeyouwishtoseeintheworld

bwcIn de zomer van 2015 hadden drie Amsterdamse vrouwen er genoeg van om machteloos toe te kijken hoe er moeders, vaders en kinderen verdronken tijdens hun vlucht naar veiligheid. Ze besloten de kinderen en hun families te gaan helpen en startten een enorme inzamelingsactie voor babydragers. Zonder EHBO diploma en nog nooit in de frontlinie gestaan van een humanitaire crisis vlogen de vrouwen, met veel media aandacht, vol energie en met 1000 babydragers in het ruim naar Lesbos.

Lees verder...

bwc