Wees de verandering
die je wilt zien in de wereld

25 jaar ondernemer!

In 2018 was ik 25 jaar ondernemer, deze mijlpaal heb ik op een bijzondere manier gevierd onder het motto

WEES DE VERANDERING DIE JE WILT ZIEN IN DE WERELD

Toen ik hoorde over het werk van de Stichting Because We Carry www.becausewecarry.org, raakte mij dit op een diepe laag. Het bijzondere vrijwilligerswerk wat Stichting Because We Carry op Lesbos doet, liet mij niet meer los. Ik heb toen besloten er iets mee te gaan doen.

Samen met een team van dierbare vriendinnen ben ik, van 1 t/m 8 april 2018, vrijwilligerswerk in het vluchtelingendorp Kara Tepe op het eiland Lesbos in Griekenland gaan doen. De situatie op Lesbos is nauwelijks meer in de media, maar is nog steeds bijzonder heftig, misschien wel erger dan ooit.

Een belangrijke taak als Because We Carry vrijwilliger is dat je de dag begint met het bereiden en het persoonlijk uitdelen van de ruim 1400 ontbijten. Verder begeleid je de allerkleinsten kinderen in het Laugh & Learn Kids Program. Hun vaders, moeders, grote broers en zussen begeleid je in verschillende activiteitenprogramma’s, zoals muziek maken, dansen, yoga en alles wat nodig is.

Het was een intense en dierbare ervaring voor mij en mijn team waarmee wij deze bijzondere mijlpaal hebben vorm gegeven.

Ik kan een ieder aanraden die iets wil betekenen voor de verandering in de wereld, om de Stichting Because We Carry een warm hart toe te dragen en een donatie te doen. Op hun website www.becausewecarry.org kun je hier meer over terugvinden.

Hartegroet,

Signature

Cynthia Beumer

Because We Carry

#bethechangeyouwishtoseeintheworld

bwcIn de zomer van 2015 hadden drie Amsterdamse vrouwen er genoeg van om machteloos toe te kijken hoe er moeders, vaders en kinderen verdronken tijdens hun vlucht naar veiligheid. Ze besloten de kinderen en hun families te gaan helpen en startten een enorme inzamelingsactie voor babydragers. Zonder EHBO diploma en nog nooit in de frontlinie gestaan van een humanitaire crisis vlogen de vrouwen, met veel media aandacht, vol energie en met 1000 babydragers in het ruim naar Lesbos.

Lees verder...

bwc