Toen ik moe was van zoeken, leerde ik vinden
Friedrich Nietzsche

Cynthia Beumer

"Ik ben geraakt door de mens die zichzelf de vraag durft te stellen: “Wat kan ik zelf doen om mijn leven te veranderen?” Ik creëer voor hen een plek om te kunnen groeien, zodat zij bewuster gaan leven."
Cynthia Beumer

Cyntia Beumer

In 1992 startte ik het communicatiebureau Oliflo. Oliflo is vernoemd naar mijn twee zonen, Olivier en Floris. Met Oliflo richtte ik mij op professionele communicatie binnen bedrijven en zorginstellingen. Ook ik heb ervaren in mijn zakelijke- en privéleven hoe ik het contact met mezelf in de hectiek van de dag beetje bij beetje verloor.

Wat ik heel goed herken uit mijn eigen leven is dat de combinatie van moeder zijn, carrière willen maken, sociaal middenin het leven willen staan en op en top partner willen zijn, een uitputtingsslag is. Ik ging de dingen op de automatische piloot doen, mijn bezieling ontbrak. Tot ik ging ervaren dat deze manier van leven geen energie meer gaf, maar dat het juist heel veel energie kostte. Ik was meer aan het overleven dan aan het leven.

Diverse psychotherapeutische opleidingen bij Phoenix Opleidingen, Interakt en het Bert Hellinger Instituut heb ik gevolgd. Hier heb ik geleerd over de ontstaanswijze van ons gedrag en handelen. Ik heb mij verdiept in loyaliteitspatronen, systeemdynamieken en psychologische inzichten. Terug naar de bron, waar patronen zijn ontstaan. Om vanuit bewustwording te kunnen groeien naar autonomie. Ik heb mij gespecialiseerd in systemisch coachen en opstellingen met het verlangen, volgens de methode Ruppert en het geven van op maat gemaakte trainingen.

Contact opnemen

Nobco

nvpa en rbcz